Originele cadeautips van Nederlandse Bodem

Het Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal is vanaf 13 november 2017 tot en met 4 december 2017 iedere dag om 18:00 uur op NPO ZAPP te zien! Presentatrice Dieuwertje Blok vertelt je alle laatste nieuwtjes over Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal op zaterdag 18 november 2017 veel aandacht worden besteed aan de intocht van Sinterklaas in Dokkum (Friesland)! 

De avonturen van Sinterklaas

Dieuwertje Blok houdt je dagelijks op de hoogte van de avonturen van Sinterklaas. We krijgen een kijkje in de keuken bij zijn voorbereiding naar Nederland. Maar ook hoe Sinterklaas en zijn pieten zich op het grote sinterklaasfeest voorbereiden. Hoe krijgt Sinterklaas het elk jaar toch weer voor elkaar om voor alle kinderen cadeautjes te kopen? Hoe kan het toch dat we altijd een cadeautje van de goed heiligman in onze schoen hebben?

Wij zijn ook dit jaar heel benieuwd naar de avonturen die Sinterklaas en de pieten beleven. Daarom zullen wij ook zeker Het Sinterklaasjournaal gaan volgen. Ben jij ook van plan om Het Sinterklaasjournaal te kijken?

Elke dag Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal kun je vanaf 13 november 2017 iedere dag om 18:00 uur kijken bij NPO ZAPP. Elke zondag is een weekoverzicht te zien en op 5 december zendt NPO3 een jaaroverzicht uit. Mocht je een aflevering hebben gemist dan kun je deze op de website van Het Sinterklaasjournaal terugkijken. Op de website vind je ook leuke verhalen, liedjes en spelletjes. Kortom, volop sinterklaasplezier!

 


 

© 2020 Dutchmemories.com | info@dutchmemories.com | Tel: +31 (0)341 55 69 69 Webdesign door Desto Media

Onze Voordelen